Integrare maxima garantata in nenumarate platforme ecommerce, CSM si CRM

Compatibilitatea nu devine o problema, folosind Kendalo, deoarece acesta este un sistem deschis cu o gama larga de API gratuite, pe care le puteti folosi pentru a anexa baze de date externe, CRM, CMS, ERP, sisteme de tipul ecommerce, web analytics, si sisteme business inteligente. Kendalo va permite sa trimiteti ofertele dumneavoastra selectand grupurile sau destinatarii predefiniti in sistemul ecommerce, intocmai pentru o integrare completa a bazei de date a contactelor, generate de site-ul clientului. Cautarea domeniului are loc in concordanta cu importul initial, si este salvata. In plus, veti primi un raport detaliat pentru fiecare importare efectuata.

Foarte bine, nu sunteti de acord?

Si asta nu e tot! Kendalo va ofera de asemenea serverul SMTP cu ajutorul caruia veti trimite emailuri in numar mare, direct dintr-o aplicatie web, un site de genul ecommerce sau chiar din casuta dumneavoastra de email pe care o folositi in mod uzual.

Cum ramane cu informatiile importante?

Acestea sunt colectate direct de catre Kendalo sau alte aplicatii software. Rezultatul include o baza de date fara probleme de comunicare.


dashboard

Cauti oferta potrivita?
Suna-ne la 0724-169.966
 
Cere mai multe informatii
Aboneaza-te la Newsletter
pentru cele mai noi oferte