Integrare maxima garantata in nenumarate platforme ecommerce, CSM si CRM

Compatibilitatea nu devine o problema, folosind Kendalo, deoarece acesta este un sistem deschis cu o gama larga de API gratuite, pe care le puteti folosi pentru a anexa baze de date externe, CRM, CMS, ERP, sisteme de tipul ecommerce, web analytics, si sisteme business inteligente. Kendalo va permite sa trimiteti ofertele dumneavoastra selectand grupurile sau destinatarii predefiniti in sistemul ecommerce, intocmai pentru o integrare completa a bazei de date a contactelor, generate de site-ul clientului. Cautarea domeniului are loc in concordanta cu importul initial, si este salvata. In plus, veti primi un raport detaliat pentru fiecare importare efectuata.

Foarte bine, nu sunteti de acord?

Si asta nu e tot! Kendalo va ofera de asemenea serverul SMTP cu ajutorul caruia veti trimite emailuri in numar mare, direct dintr-o aplicatie web, un site de genul ecommerce sau chiar din casuta dumneavoastra de email pe care o folositi in mod uzual.

Cum ramane cu informatiile importante?

Acestea sunt colectate direct de catre Kendalo sau alte aplicatii software. Rezultatul include o baza de date fara probleme de comunicare.


dashboardTot ceea ce trebuie sa faceti este accesati paginile de API de mai jos, in functie de tipul de SMS pe care doriti sa il transmiteti clientilor.

1. SMS-uri Promotionale (mesaje de tip bulk prin care companiile transmit informatii despre oferte si promotii)

Accesati butonul de mai jos pentru a gasi toate informatiile necesare.

Integrare API

2. SMS-uri Tranzactionale

Pentru firmele sau institutiile care doresc sa transmita o informatie sau un indemn la actiune, fara a avea un scop comercial.

  • Informatii transmise de catre magazine e-commerce catre client referitor la o comanda efectuata: statusul contului, confirmarea comenzii, confirmarea platilor, detalii de livrare.
  • OTP sau One Time Password, reprezentand o parola de logare in cont, alerte bancare legate de plati, sold bancar.
  • Informatii transmise de catre institutiile scolare catre parinti: sedinte cu parintii, excursii scolare, evenimente diverse, serbari scolare. etc.

Accesati butonul de mai jos pentru a gasi toate informatiile necesare.

Documentatie API

Va oferim asistenta personalizata pentru o instalare de succes.

Cauti oferta potrivita?
Suna-ne la 0724-169.966
 
Cere mai multe informatii
Aboneaza-te la Newsletter
pentru cele mai noi oferte