SMS Gateway la dispozitia dumneavoastra

Compatibilitatea nu devine o problema, folosind platforma SMS Gateway de la Kendalo, deoarece acesta este un sistem deschis cu o gama larga de API gratuite, pe care le puteti folosi pentru a anexa baze de date externe, CRM, CMS, ERP, sisteme de tipul ecommerce, web analytics, si sisteme business inteligente. Intr-un singur program, aveti unelte moderne si inovative pentru a crea, a trimite si a monitoriza canalele si comunicatiile integrate personal. Integrare maxima garantata in nenumarate platforme ecommerce, CSM si CRM Serviciul SMS Gateway va permite sa trimiteti ofertele dumneavoastra selectand grupurile sau destinatarii predefiniti in sistemul ecommerce, intocmai pentru o integrare completa a bazei de date a contactelor, generate de site-ul clientului. Cautarea domeniului are loc in concordanta cu importul initial, si este salvata. In plus, veti primi un raport detaliat pentru fiecare importare efectuata.

Si asta nu e tot!

Platforma va ofera de asemenea serverul SMTP cu ajutorul caruia veti trimite emailuri in numar mare, direct dintr-o aplicatie web, un site de genul ecommerce sau chiar din casuta dumneavoastra de email pe care o folositi in mod uzual.

Cum ramane cu informatiile importante?

Acestea sunt colectate direct de catre Kendalo sau alte aplicatii software. Rezultatul include o baza de date fara probleme de comunicare.

SMS Gateway poate fi utilizat la:

Notificari diverse prin SMS
SMS Marketing
Felicitari prin SMS
Reamintire plata factura prin SMS
Rezervari bilete prin SMS
Coduri acces prin SMS
Publicitate prin SMS
Mesaje de informare
Bulk SMS
Confirmare comanda (la magazine online)
Reamintire programare prin SMS
Concursuri interactive prin SMS
Anunturi prin SMS
Coduri acces prin SMS

Astfel, serviciul SMS Gateway este partenerul ideal pentru compania dumneavoastra!

Specificatii solutie SMS Gateway

 

Importati si exportati-va listele

Utilizand SMS Gateway, puteti beneficia de un serviciu care importa numerele de telefon din sistemul dumneavoastra Outlook, Excel, si multe altele – incluse in activitatea initiala de instalare. In acest mod, puteti importa sau exporta liste aditionale de pe internet, in mod autonom, sau in formate diferite. Separati listele, pentru rezultate spectacuoase! Cum poate Kendalo sa va garanteze un nivel atat de inalt de integrare? Simplu! Structura sa include medii separate, diferite, cunoscute sub numele de „liste”. Fiecare dintre acestea are propria lista de abonati sau dezabonati, precum si datele personale, cu o structura personalizabila, si domenii dedicate. SMS Gateway API poate fi integrat prin serviciile XML http Post, SOAP si Rest Web, RybyGem si Batch FTP. Cum ramane cu siguranta? Nicio problema! Procedurile API sunt protejate impotriva folosirii frauduloase, limitandu-le transmiterea catre adrese IP personalizate, lucru care poate fi configurat direct din program.

Detineti controlul in permanenta

Cu ajutorul SMS Gateway, beneficiati de un raport detaliat de trimitere SMS online, direct in platforma Kendalo, incluzand datele si orele exacte, dar si informatii referitoare la motivele pentru care un anumit SMS nu a putut fi trimis. Va vom ajuta sa urmariti in permanenta toate textele create si trimise.

Bazele de date externe si diferite servere

Oportunitatile nu se opresc aici! Puteti integra o baza de date externa (MySql, MS SQL Server) via API si a procedurilor standard, sau a unei interfate cu aplicatii pe servere diferite (PhP, Asp.net) etc.

Unul pentru toti cu versiunea completa SMS Gateway

Gratie unei singure baze de date, total independenta de canalul utilizat, puteti administra doar o lista de contacte, in loc sa administrati toate listele asociate fiecarui canal in parte. Acest lucru va permite sa folositi informatiile de profil generate de catre campaniile email, pentru a va categoriza utilizatorii si pentru a crea o lista ulterioara de transmitere a mesajelor de tip SMS. Un sistem infailibil pentru optimizarea rezultatelor dumneavoastra!

Cauti oferta potrivita?
Suna-ne la 0724-169.966
 
Cere mai multe informatii
Aboneaza-te la Newsletter
pentru cele mai noi oferte