Trimite SMS online in orice retea din Romania

Acum puteti trimite SMS online chiar daca nu aveti cunostinte tehnice si nu sunteti nici vreun specialist in domeniul IT. Interfata simpla si intuitiva a platformei va ajuta sa intelegeti imediat cum sa va administrati o campanie SMS in mod eficient.

Flexibilitate si personalizare

Serviciul de trimitere SMS online va permite sa trimiteti cadre dinamice in vederea personalizarii mesajului dumneavoastra cu valori predefinite. Includeti pana la trei texte intr-un singur mesaj. Daca folositi un alfabet care nu apartine partii de vest, lungimea maxima a acestora este de 70 de caractere pentru fiecare dintre cele trei SMS-uri inlantuite. Creati cel mai bun mesaj pentru fiecare destinatar!

Performanta ridicata

Platforma va permite sa trimiteti pana la 100 de SMS-uri nationale pe secunda, in orice alfabet (grafic) cu confirmare de primire SMS.

Programati-va textele!

Vreti sa va programati un numar predefinit de mesaje text in zile diferite, la ore diferite? Setati data, pur si simplu. Evitati trimiterea pe timpul noptii, cu filtrele noastre de tipul „Nu deranjati”. O functie ce se dovedeste extrem de utila in trimiterea SMS-urilor dumneavoastra cu anumite ocazii, spre exemplu, la zile de nastere, aniversari, termeni limita sau alte date cu caracter specific. Aceasta functie ofera textelor dumneavoastra un caracter cu totul personal. Optiunea aceasta poate fi configurata cu ajutorul filtrelor.

Stop & Go

Pentru a trimite SMS online fara erori, platforma va ofera sansa de a intrerupe mesajele in plin proces de trimitere, daca va dati seama la timp ca vreti sa modificati continutul acestora. In acest caz, toate mesajele care nu au iesit inca din server vor include modificarile pe care le doriti dvs. Aceasta este o optiune extrem de eficienta, care va ajuta sa evitati trimiterea SMS-urilor duplicate.

Importarea este mult mai „evoluata”

Puteti sa verificati raportul de coerenta in timpul fazei de importare. Spre exemplu, daca un numar s-a dezabonat deja, sau este suspendat in modul „asteptand confirmare”, nu va putea fi incarcat. Mai mult decat atat, va puteti administra propriile situatii, spre exemplu, daca stiti ca un anumit numar este asociat si unui user diferit sau unui alt numar de SMS, aveti posibilitatea de a alege cea mai buna varianta pentru dumneavoastra si pentru destinatar. In cadrul programului nostru, veti observa o multime de optiuni foarte avansate, pentru a incarca o lista de contacte la o lista de numere dezabonate, sau pentru a promova reabonarea utilizatorilor suspendati sau dezabonati. Eliminarea adreselor duplicate este automata. Astfel, optiunile avansate va vor simplifica cu mult cautarile, munca, si viata.

Fiecare cu lista lui

Serviciul va permite sa administrati o campanie SMS, in functie de tipul mesajelor. Asadar, puteti oferi destinatarilor dumneavoastra flexibilitate maxima, permitandu-le sa se dezaboneze de la o anumita lista, dar sa isi continue abonarea la alta. Datele dumneavoastra personale sunt integrate, alaturi de administrarea abonamentelor si dezabonatilor! Kendalo nu va transmite listele dumneavoastra cu datele personale ale abonatilor, tertilor. Un mare avantaj, nu credeti?

Ierarhia utila a trimiterii mesajelor online

Alegeti care dintre utilizatori este autorizat sa trimita SMS-uri, si care nu sunt, daca aveti un program folosit de mai multi utilizatori, care au acces la liste diferite, puteti alege sa ascundeti statutul trimiterii SMS-urilor. In acest caz, numai „administratorul” va putea avea acces la toate detaliile trimiterii in deplin progres, inclusiv listele destinatarilor fiecarui SMS in parte, si va putea sa seteze prioritatile in mod corect.

Salvati-va update-urile!

Folosind Kendalo, nu riscati sa pierdeti toate datele importante, in timp ce compuneti textul SMS-ului dumneavoastra. Multumita utilizarii cookie-urilor, sesiunea expira abia dupa trei ore de lipsa de activitate. In acest fel, evitati pierderea oricaror modificari si puteti lucra fara griji!

Ne ocupam si de formularele de inregistrare

Kendalo administreaza in mod eficient formularele dumneavoastra de inregistrare, permitand integrarea site-urilor web. Cum este posibil acest lucru? Este foarte simplu! Kendalo trimite SMS online de cerere a confirmarii si administreaza procesul subscriptiei, incluzand inregistrarea datelor conform legislatiei in vigoare, precum adresa IP si momentul exact al inregistrarii utilizatorului. Acesta nu poate fi decat un avantaj, iar dumneavoastra veti avea mai putine lucruri de care sa va preocupati!

Vreti sa va conectati dintr-un mediu extern? Aveti nevoie doar de un Link!

Daca doriti sa va conectati dintr-un mediu extern, puteti face acest lucru utilizand link-ul „autologin”, fara a mai fi nevoie sa tastati parola de autentificare – o solutie foarte eficienta pentru integrarea CMS, CRM, etc. Si asta nu e tot! Puteti personaliza chiar si butonul de „exit” (fie sub forma de text sau link), pentru a va intoarce in domeniul de unde ati pornit.

Un program asa cum vi-l doriti!

Servicul SMS Gateway, va permite sa va personalizati interfata programului web folosit, daca intentionati sa va vindeti servciile tertilor. Foarte avantajos, nu credeti?

Activitatea dumneavoastra nu se va pierde niciodata!

Cat de greu este sa pierdem tot ceea ce am muncit, din cauza problemelor tehnice! Nu va mai faceti griji in aceasta privinta! Fisierele sunt salvate in mod periodic, astfel incat va puteti recupera informatiile in permanenta, chiar daca acestea sunt sterse sau „pierdute”. Doua copii de tip backup sunt stocate in doua cladiri separate. Si fluxul obisnuit de activitate este garantat! Atunci cand va inregistrati pe platforma Kendalo pentru a trimite SMS online, primiti 10 credite gratuit in cont precum si informatii aditionale. In mod automat puteti descarca gratuit raportul „Top zece greseli pe care le facem atunci cand trimitem un mesaj online si cum sa evitam aceste esecuri”. Raportul acesta gratuit contine informatii simple si valoroase, care va vor transforma campaniile de SMS Marketing si le vor eficientiza. Raportul evidentiaza metodele/tehnicile pe care ar trebui sa le folositi pentru a creste rata de raspuns la sms-urile pe care le trimiteti, precum și unele aspecte ale unei campanii de SMS pe care multi dintre noi le trecem cu vederea.